KONTAKTY

CZECH KIMCHI s.r.o.
Bruzovice 60
73936 Sedliště
tel: +420739418437
napište nám

NOVINKY

arr3Nově také picklesOd konce roku 2018 nabízíme také nový salát pickles. Jedná se o alternativu pro ty, kteří... arr3Spuštění webových stránekOd 1.1.2018 jsme pro Vás oficiálně spustili webovou prezentaci... arr3Počátek výrobyOd 1.1.2018 oficiálně začíná výroba a distribuce CZECH KIMCHI...

» Složení Czech pickles

Potraviny obsažené v Czech pickles a jejich zdravotní přínosy :  

 

Bílé Zelí - 

 

 

 

Červená řepa - 

 

 

Bílá ředkev Daikon - Japonská dlouhá ředkev „daikon“, která je u nás někdy nazývána bílou ředkví, se používá stejně jako kořenová zelenina. Tvoří ideální doplněk talíře se smaženou potravou, protože zlepšuje trávení mastnějších jídel. Kromě toho, že je daikon bohatý na obsah vitamínu C a aktivní enzymy, které usnadňují trávení. Necelých 100g daikonu obsahuje energii okolo 80kJ.

 

 

 

Zdravotní přínosy:

 

- obsahuje hodně vitamínu C, který pomáhá zlepšovat vaši imunitu a má antioxidační účinky

- prevenci před kardiovaskulárními chorobami

- odstraňuje tuky a hleny z organismu

- rozpouštění žlučníkových nebo ledvinových kamenů a prevenci před jejich tvorbou

- působí protizánětlivě, ničí plísně a bakterie

- nižuje hladinu cholesterolu, chrání srdce

- odstraňuje otoky na nohách a edémy

 

Celer -

 

 

Mrkev - zelenina doslova nabitá antioxidanty, které ničí volné radikály a posilují imunitní systém. Najdeme v ní hojně zastoupeny vitamín C, vitamín E a selen. Mrkev je také bohatým zdrojem betakarotenu, který zajišťuje ochranu buněk před bakteriemi a viry.

 

 

 

Zdravotní přínosy:

 

- obsahuje vitamíny A, B1, B2. C, D, E, K, hořčík, jód, selen, draslík, fosfor, měď, vápník, železo i vlákninu.

- bohatý zdroj betakarotenu, který zajišťuje ochranu buněk před bakteriemi a viry

- vhodná při dietě. 100 g této čerstvé zeleniny najdeme jen zhruba 148 kJ

- pro své detoxikační účinky hojně užívaná v mnoha detoxikačních kúrách

 

Cibule - Cibule patří k těm zdánlivě nejobyčejnějším druhům zeleniny. V české kuchyni je jednou z nejpoužívanějších surovin pro svoji výraznou chuť, pro naše tělo má ale navíc spoustu zdravých a léčivých účinků. Cibule obsahuje množství vitaminů a minerálů. Je bohatá na kyselinu listovou (acidum folicum, vitamin B9), ale i jiné vitaminy skupiny B, vitamin C, vitamin E a karoteny. Z minerálů v cibuli nalezneme důležité prvky jako železo, zinek, síra, fosfor, hořčík, draslík, vápník, sodík, měď, jód.

 

 

 

Zdravotní přínosy:

 

- preventivně při infekcích dýchacích cest, pomáhá léčit kašel, zahlenění, užívá se při chrapotu, rýmě, angíně, chřipce a bolestech v krku

- desinfikuje dutinu ústní, nosní sliznici i dýchací cesty

- posiluje sliznice žaludku a střeva zvyšuje sekreci trávicích šťáv

- ničí bakterie, působí jako přírodní antibiotikum

- čistí močové cesty

- snižuje také krevní tlak, hladinu cukrů a tuků v krvi

 

Křen

 

 

 

NDRiOWI5ZD